Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

БОЧКО

БОЧКО Детска паста за зъби Дъвка, 75 мл
Няма наличност
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС НА Дъвка 3+ годиниПочиства и защитава детските зъбки и венци. Добавеният калций заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбките. Флуорът се грижи за здравето на венците и предотвратява развитието на кариес. Свежият плодов вкус и ароматът на со..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС НА МАЛИНА 3+ годиниПочиства и защитава детските зъбки и венци. Добавеният калций заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбките. Флуорът се грижи за здравето на венците и предотвратява развитието на кариес. Свежият плодов вкус и ароматът на м..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС НА ПЪПЕШ 3+ годиниПочиства и защитава детските зъбки и венци. Добавеният калций заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбките. Флуорът се грижи за здравето на венците и предотвратява развитието на кариес. Свежият плодов вкус и ароматът на со..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС НА ЯГОДА 3+ годиниПочиства и защитава детските зъбки и венци. Добавеният калций заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбките. Флуорът се грижи за здравето на венците и предотвратява развитието на кариес. Свежият плодов вкус и ароматът на со..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
БОЧКО Детски спрей-балсам за лесно разресване, 150 мл
Няма наличност
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКИ СПРЕЙ-БАЛСАМ ЗА ЛЕСНО РАЗРЕСВАНЕУлеснява разресването, предпазва косата от заплитане и наелектризиране. Добавеният пантенол овлажнява и подхранва. Подходящ за нанасяне върху суха и влажна коса. Спомага за оформянето на прическа и придава здравина и блясък.Начин на употре..
4.79 лв.
Без данък:4.79 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО ДЕТСКИ ШАМПОАН С БАЛСАММеката формула съчетава две функции в един продукт - за измиване и предпазване на косата от заплитане. С витамин В3 за здравина и еластичност. С пантенол за подхранване и овлажняване. Добавените кондициониращи съставки улесняват разресването на косата и оформянето н..
4.29 лв.
Без данък:4.29 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО ЗАЩИТЕН КРЕМ за лице и ръце Невен и МаслинаБебешкият крем Бочко подхранва и защитава кожата по откритите части на тялото благодарение на комбинацията от растителни масла и витамини. Нанася се лесно и образува тънък защитен слой. Натуралното масло от маслина подхранва кожата и я прави п..
3.39 лв.
Без данък:3.39 лв.
БОЧКО Крем за лице и тяло Бадем и невен 100 мл.
Няма наличност
Марка: БОЧКО
Бебешкият крем Бочко е с внимателно подбрани съставки – масло от сладък бадем за подхранване и поддържане на естествените защитни функции на кожата и екстракт от невен – с възстановяващо и успокояващо действие. Нанася се лесно, бързо попива и прави бебешката кожа гладка и копринено мека.Н..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО Крем при подсичане и кожни раздразнения 50мл, 100мл.Укрепва и защитава кожата в зоните, застрашени от подсичане, от първия ден на бебето. Богатата на маслени компоненти формула успокоява кожата и създава ефективна бариера срещу замърсявания и влага. Екстрактът от смрадлика и цинковият окси..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО МЛЯКО ЗА ТЯЛО ЛавандулаКопринено нежното мляко осигурява необходимото подхранване на деликатната бебешка кожа от първия ден. С комбинация от хидратиращи растителни съставки и екстракт от лавандуала с успокояващо действие. С добавен пантенол. Леката емулсия попива бързо, запазвайки естеств..
3.89 лв.
Без данък:3.89 лв.
Марка: БОЧКО
БОЧКО МЛЯКО ЗА ТЯЛО МаслинаКопринено нежното мляко осигурява необходимото подхранване на деликатната бебешка кожа от първия ден. С комбинация от растителни съставки, натурално масло от маслина и добавен пантенол за хидратиране и мекота. Леката емулсия попива бързо и запазва естествената влажнос..
3.89 лв.
Без данък:3.89 лв.
БОЧКО Хидратиращ крем Пшеничен зародиш и Маслина, 240 мл
Няма наличност
Марка: БОЧКО
БОЧКО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ за лице и тяло Пшеничен зародиш и МаслинаКрем с кадифена мекота за подхранване, овлажняване и защита на деликатната бебешка кожа от първия ден. Обогатен с натурални масла от пшеница, маслина и слънчоглед и ценните за кожата витамин Е и пантенол. Нанася се лесно, попива..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)