Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

B.U.

Марка: B.U.
Боди мистът B.U Tropical Passion ще ви донесе тропическо настроение и усещане за свежест при всяко спрейване. Формулата му е обогатена с екстракт от алое вера, който ще направи кожата ви хидратирана и мека. Нанесете върху кожата на тялото всеки път, когато се нуждаете от пътешествие на сетивата, а а..
11.79 лв.
Без данък:11.79 лв.
Марка: B.U.
Дезодорантът B.U Absolute Me ще ви даде свежест до 48 часа и свеж плодов аромат с богат флорално-воден букет и карамелено-мускусна база. Истинска наслада за всяка решителна и уверена млада жена, която иска да се открои и да бъде различна.> дамски део спрей с плодови и флорални нотки > идеален а..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: B.U.
Дезодорантът B.U Golden Kiss ще ви даде свежест до 48 часа и аромат, който въплъщава модерната и бляскава женственост в богат плодово-флорален букет. Средните му нотки на цветчета жасмин и листа виолетка излъчват прелъстяваща топлина. Golden Kiss е ухание за чувствени, но и загадъчни млади момичета,..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: B.U.
Дезодорантът B.U Hidden Paradise ще ви даде свежест до 48 часа и игрив аромат, на който не можете да устоите. Искрящите плодови нотки на върха на аромата преливат в страстeн водовъртеж от мускус, цветя и пристрастяващ намек за маршмелоу.> дамски дезодорант с плодови и сладки нотки > подчертава ..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: B.U.
Винаги свеж, никога сладък - дезодорантът B.U Wild ще ви даде свежест до 48 часа. Този свеж, флорален дамски аромат е вълнуваща комбинация от момина сълза, виолетки и жасмин, трептящи около база от мускусни и дървесни нотки. Щур аромат за щури момичета, които искат да бъдат различни.> възхитител..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: B.U.
Натуралният спрей B.U Absolute Me има елегантен плодов аромат с богат флорално-воден букет и карамелено-мускусна база. Истинска наслада за всяка решителна и уверена млада жена, която иска да се открои и да бъде различна. Когато се използва в комбинация с тоалетна вода от същата линия, помага ароматъ..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
B.U натурален спрей Golden Kiss 75мл
Няма наличност
Марка: B.U.
Дамският натурален спрей B.U Golden Kiss е свежо въплъщение на модерната бляскава женственост в богат плодово-флорален букет. Средните му нотки на цветчета жасмин и листа виолетка излъчват прелъстяваща топлина. Golden Kiss е ухание за чувствени, но загадъчни млади момичета, които искат да бъдат прив..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: B.U.
Натуралният спрей B.U Hidden Paradise e игрив и изключително женствен аромат за тяло с искрящи плодови нотки и страстeн водовъртеж от мускус, цветя и пристрастяващ намек за маршмелоу. Когато се използва в комбинация с тоалетна вода от същата линия, помага ароматът да се задържи върху кожата през цел..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: B.U.
Винаги свеж, никога сладък - натуралният спрей B.U Wild e истинска наслада за сетивата. Този свеж, флорален дамски аромат е вълнуваща комбинация от момина сълза, виолетки и жасмин, трептящи около база от мускусни и дървесни нотки. Щур аромат за щури момичета, които искат да бъдат различни. Когато се..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: B.U.
Тоалетната вода B.U Absolute Me има елегантен плодов аромат с богат флорално-воден букет и карамелено-мускусна база. Истинска наслада за всяка решителна и уверена млада жена, която иска да се открои и да бъде различна.> свеж парфюм с плодови и флорални нотки > идеален аромат за момичетата, коит..
24.96 лв.
Без данък:24.96 лв.
Марка: B.U.
Дамският аромат B.U Golden Kiss въплъщава модерната и бляскава женственост в богат плодово-флорален букет. Средните му нотки на цветчета жасмин и листа виолетка излъчват прелъстяваща топлина. Golden Kiss е ухание за чувствени, но и загадъчни млади момичета, които искат да бъдат привлекателни и разли..
24.96 лв.
Без данък:24.96 лв.
Марка: B.U.
B.U Hidden Paradise e игрив и изключително женствен аромат с искрящи плодови нотки и страстeн водовъртеж от мускус, цветя и пристрастяващ намек за маршмелоу.> момичешки / дамски плодов и сладък аромат > подчертава чувствеността на всяко момиче > подходящ за ежедневна употребаВръхни нотки: ..
24.96 лв.
Без данък:24.96 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)