Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

C-THRU

Марка: C-THRU
Дезодорантът C-THRU Luminous Emerald ще ви даде свежест до 48 часа и свежо флорално-плодово ухание. Ароматът улавя искрящата светлина на съвременната елегантна жена, която излъчва оптимизъм и енергия. Мускусните и дървесните базови нотки ще ви очароват и с всеки нов ден ще се убеждавате, че Luminous..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: C-THRU
Дезодорантът C-THRU Harmony Bliss ще ви даде свежест до 48 часа и флорално-плодов аромат, хармонично балансиран с базови дървесни нотки. Ароматът е свеж и лек с нотка чувственост и жизнерадостна женственост.> флорално-плодов део спрей > за енергичната жена > осигурява чувство за свежест до 48 ..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Марка: C-THRU
Натуралният спрей C-THRU Luminous Emerald е свеж флорално-плодов аромат за тяло, улавящ искрящата светлина на съвременната елегантна жена, която излъчва оптимизъм и енергия. Мускусните и дървесните базови нотки ще ви очароват и с всеки нов ден ще се убеждавате, че Luminous Emerald е неизменна част о..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: C-THRU
Натуралният спрей C-THRU Harmony Bliss е флорално-плодов аромат за тяло, хармонично балансиран с базови дървесни нотки. Ароматната комбинация се отличава с чувственост и жизнерадостна женственост. Когато се използва в комбинация с тоалетна вода от същата линия, помага ароматът да се задържи върху ко..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: C-THRU
Натуралният спрей C-THRU Joyful Revel е лек, свеж и чувствен аромат за тяло за силни и инициативни жени. Ароматът се отваря със свежа комбинация от подправки, която отвежда до изпълненото му с изкушаващи нотки на ванилия и орхидея сърце. Чувствеността му се подсилва от завладяващите нотки на амбър и..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: C-THRU
C-THRU Luminous Emerald е флорално-плодов дамски аромат, улавящ искрящата светлина на съвременната елегантна жена, която излъчва оптимизъм и енергия. Мускусните и дървесните базови нотки ще ви очароват и с всеки нов ден ще се убеждавате, че този парфюм е неизменна част от стила ви.> флорално-пло..
22.89 лв.
Без данък:22.89 лв.
Марка: C-THRU
Тоалетната вода C-THRU Joyful Revel е топло и чувствено ухание за силните и инициативни жени. Ароматът се отваря със свежа комбинация от подправки, която отвежда до изпълненото му с изкушаващи нотки на ванилия и орхидея сърце. Чувствеността му се подсилва от завладяващите нотки на амбър и сандалово ..
22.89 лв.
Без данък:22.89 лв.
C-THRU дезодорант спрей Joyful Revel 150мл
Няма наличност
Марка: C-THRU
Дамският дезодорант C-THRU Joyful Revel ще ви даде свежест до 48 часа и изключително женствен и чувствен аромат, създаден за силните и инициативни жени. Ароматът се отваря със свежа комбинация от подправки, която отвежда до изпълненото му с изкушаващи нотки на ванилия и орхидея сърце. Чувствеността ..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
C-THRU тоалетна вода Harmony Bliss 50мл
Няма наличност
Марка: C-THRU
C-THRU Harmony Bliss е флорално-плодов аромат, хармонично балансиран с базови дървесни нотки. Ароматната комбинация се отличава с чувственост и жизнерадостна женственост.> флорално-плодов аромат > за енергичната жена > идеален за романтична вечерВръхни нотки: круша, мандарина, ягодово ..
22.89 лв.
Без данък:22.89 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)