Често задавани въпроси


Каква е цената за доставка и кой прави доставките?

Куриерска фирма ТРАНСПРЕС прави доставката на поръчаните продукти в цяла България. Цената за доставка е 5.99 лв. Доставка на поръчки над 100 лв. е безплатна. Всички цени са с включен ДДС.

Ако поръчам днес, кога ще получа проуктите?

Поръчката ще бъде доставена в рамките на 2-5 работни дни. Не правим доставки събота и неделя, както и на официални празници. Моля, обърнете внимание, че сроковете на доставка могат да бъдат удължени, по причини независещи от нас.

Пакетите и продуктите пристигнаха повредени. Какво да правя?

Когато получите поръчката си и един или повече продукти са повредени, моля, незабавно да се свържете с нас на cs@emaglam.shop. Моля, изпратете ни информация за повредените продукти и приложете снимка на повредите.

Мога ли да върна продукт, който не ме устройва?

Свържете се с нас на cs@emaglam.shop в рамките на 14 дни от получаване на пакета и ние ще Ви предоставим информация за условията и процеса за възстановяване на сумата.

Как мога да платя за поръчаните продукти?

да платите за поръчаните продукти по един от следните начини:

1. Наложен платеж при получаване на пратката

Tопция Ви позволява да платите поръчката си на куриера в момента на получаване. В случай, че получателят не е в състояние да приеме пратката в момента на доставка, куриерът оставя уведомление за пристигането на пратката (на адреса за доставка).

2. Кредитна или дебитна карта

Плащания с този метод могат да се правят с карти Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express. Плащанията се правят през платформата на WS Pay.

 

Безопасно ли е плащането с кредитна карта? 

Emaglam използва WSPay за извършване на онлайн плащания.

WSPay е сертифициран доставчик на услуги в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS, като осигурява на купувача и търговеца сигурно обработване на въведените данни.