Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

Elseve Hyaluron Plump virtual set

Elseve Hyaluron Plump virtual set
New Bestseller -40 %
Elseve Hyaluron Plump virtual set
23.98 лв.
39.96 лв.
Без данък: 23.98 лв.
  • Stock: наличен
  • SKU: ehpvs2022

1.Elseve Hyaluron Plump Conditioner -

балсам за коса, който възставновява плътността на косата и я хидратира до 72 часа. Елсев Хиалурон Плъмп Хидратиращ балсам съдържа хиалуронова киселина, която осигурява на косата ослепителен блясък и ѝ придава мекота и жизненост. Elseve Hyaluron Plump е подходящ за всеки тип коса, особено за дехидратирана, той улеснява и разресването на косата, без да я утежнява. След употреба косата е по-плътна и до 10 пъти по-хидратирана. Продукта е без парабени.

Как да употребяваме L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump балсам:

Нанесете върху влажна коса, оставете за малко да престои и изплакнете обилно.

2.L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump маска 300мл -


хидратираща маска с хиалуронова киселина подходяща за всеки тип коса, особено дехидратирана. Формулата на Elseve Hyaluron Plump с хиалуронова киселина придава на косата ослепителен блясък, прави я гладка на допир и възвръща естествения вид на косата. Маската овлажнява косъма и запълва пукнатините. След употреба косата е по-гъвкава, плътна и мека. Разплита се по-лесно и не се утежнява.Без парабени.


Как да употребяваме Elseve Hyaluron Plump Mask:

Нанасяйте маската върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои и след това изплакнете обилно.

3.L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump серум 150мл -


серум с хиалуронова киселина, хидратира до 72 часа и възстановява плътността на косата. Елсев Хиалурон Плъмп хидратиращ серум прави косата мека на допир, възстановява естественият ѝ блясък и ѝ придава нова сила. Задържа влагата в косата и улеснява разресването, без утежняване. Серумът е подходящ за ежедневна хидратация, без отмиване. Увеличава дебелината на всеки отделен косъм, косата е до 10 пъти по-хидратирана и до 2 пъти по-плътна. Подобрява състоянието на косата и ѝ придава гъвкавост.


Как се употребява Elseve Hyaluron Plump Serum:

Напръскайте по цялата дължина на мокра или суха коса. Не изплаквайте

4.L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump шампоан 400мл -

хидратиращ шампоан с хиалуронова киселина. Възстановява плътността на косата и я хидратира до 72часа. Elseve Hyaluron Plump Shampoo придава на косата блясък, обем и фин аромат и също така я прави по-гладка. Почиства косата без утежняване. След употреба тя е по-плътна, гъвкава, блестяща и мека на допир. Без Парабени. Шампоанът е подходящ за всеки тип коса, особено дехидратирана.

Как се употребява Елсев Хиалурон Плъмп шампоан:

Нанесете достатъчно количество от шампоана върху мокра коса. Разпенете и изплакнете обилно.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.