Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

Kundal

Марка: Kundal
KUNDAL HONEY & MACADAMIA НАТУРАЛЕН БАЛСАМ С АРОМАТ БЯЛ МУСКУСИнтензивено хидратиращ и подхранващ протеинов  балсам за коса.Honey & Macadamiaза често третирана коса и увредена коса/с аромат на бял мускус/Балсама за коса съдържа 29 естествени подхранващи съставки и е създаден специално за често третир..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Марка: Kundal
KUNDAL HONEY & MACADAMIA НАТУРАЛЕН БАЛСАМ С АРОМАТ ЦВЯТ НА ЧЕРЕШАИнтензивено хидратиращ и подхранващ протеинов  балсам за коса.Honey & Macadamiaза често третирана коса и увредена коса/с аромат на цвят от череша/ Балсама   за коса съдържа 29 естествени подхранващи съставки и е създаден специално за ч..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Kundal Душ гел Череша 500мл
Няма наличност
Марка: Kundal
Душ гел KUNDALHoney & Macadamia/с аромат на цвят на череша/Honey & Macadamia душ гел е с добавен екстракт от листата на алое вера, за дълготрайна хидратация на кожата. Съдържа и 3 вида растителни масла, които почистват кожата в дълбочина и я оставят гладка и сияйна.Начин на употреба: Вземете нужното..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Марка: Kundal
Серум за коса KUNDAL Macadamia/с аромат на бял мускус/Серумът  за коса е с високо съдържание на подхранващи съставки, които придават еластичност на косата и я хидратират. Подходящ за хора със сухи и заплитащи се коси, този продукт помага да се осигури копринена и по-здрава коса, като оставя фино пок..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Kundal Серум за коса Розов грейпфрут 100мл
Няма наличност
Марка: Kundal
Серум  за коса KUNDAL Macadamia/с аромат на розов грейпфрут/Серумът  за коса е с високо съдържание на подхранващи съставки, които придават еластичност на косата и я хидратират. Подходящ за хора със сухи и заплитащи се коси, този продукт помага да се осигури копринена и по-здрава коса, като оставя фи..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Марка: Kundal
Серум  за коса KUNDAL Macadamia/с аромат на цвят на череша/Серумът за коса е с високо съдържание на подхранващи съставки, които придават еластичност на косата и я хидратират. Подходящ за хора със сухи и заплитащи се коси, този продукт помага да се осигури копринена и по-здрава коса, като оставя фино..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Kundal Скраб за тяло Череша 550гр
Няма наличност
Марка: Kundal
Скраб  за тяло KUNDALMacadamia & Sugar/с аромат на цвят череша/Съдържа фина захар и растителни масла от авокадо и макадамия. Комбинацията от естествени съставки помага за ексфолиране на кожата, като я оставя видимо по-гладка след употреба. Фината захар осигурява гладко нанасяне.Начин на употреба: Вз..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Kundal Шампоан Бял мускус 500мл
Няма наличност
Марка: Kundal
KUNDAL HONEY & MACADAMIA НАТУРАЛЕН ШАМПОАН С АРОМАТ БЯЛ МУСКУСНатурален балансиращ и освежаващ шампоан за коса склонна към накъсванеHoney & Macadamia/с аромат на бял мускус /Този шампоан   съдържа 44 различни натурални екстракта. Специфичният микс естествени  съставки и патентовани формули помагат п..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Kundal Шампоан Цвят от череша 500мл
Няма наличност
Марка: Kundal
KUNDAL HONEY & MACADAMIA НАТУРАЛЕН ШАМПОАН С АРОМАТ ЦВЯТ НА ЧЕРЕШАНатурален балансиращ и освежаващ шампоан за коса склонна към накъсванеHoney & Macadamia/с аромат на цвят от череша/Този шампоан съдържа 44 различни натурални екстракта. Специфичният микс есественни  съставки и патентовани формули пома..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)