Menu
Your Cart
! JINGLE DAYS ! НАД 50% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКО !

Парфюми

Марка: B.U.
Тоалетната вода B.U Absolute Me има елегантен плодов аромат с богат флорално-воден букет и карамелено-мускусна база. Истинска наслада за всяка решителна и уверена млада жена, която иска да се открои и да бъде различна.> свеж парфюм с плодови и флорални нотки > идеален аромат за момичетата, коит..
12.97 лв. 28.83 лв.
Без данък:12.97 лв.
Марка: B.U.
Дамският аромат B.U Golden Kiss въплъщава модерната и бляскава женственост в богат плодово-флорален букет. Средните му нотки на цветчета жасмин и листа виолетка излъчват прелъстяваща топлина. Golden Kiss е ухание за чувствени, но и загадъчни млади момичета, които искат да бъдат привлекателни и разли..
12.97 лв. 28.83 лв.
Без данък:12.97 лв.
Марка: B.U.
B.U Hidden Paradise e игрив и изключително женствен аромат с искрящи плодови нотки и страстeн водовъртеж от мускус, цветя и пристрастяващ намек за маршмелоу.> момичешки / дамски плодов и сладък аромат > подчертава чувствеността на всяко момиче > подходящ за ежедневна употребаВръхни нотки: ..
12.97 лв. 28.83 лв.
Без данък:12.97 лв.
Марка: B.U.
Винаги свеж, никога сладък - B.U Wild e истинска наслада за сетивата. Този чист, флорален дамски аромат е вълнуваща комбинация от момина сълза, виолетки и жасмин, трептящи около база от мускусни и дървесни нотки. Аромат за щури момичета, които искат да бъдат различни.> възхитителен флорално-дърв..
12.97 лв. 28.83 лв.
Без данък:12.97 лв.
Марка: C-THRU
C-THRU Luminous Emerald е флорално-плодов дамски аромат, улавящ искрящата светлина на съвременната елегантна жена, която излъчва оптимизъм и енергия. Мускусните и дървесните базови нотки ще ви очароват и с всеки нов ден ще се убеждавате, че този парфюм е неизменна част от стила ви.> флорално-пло..
11.90 лв. 26.44 лв.
Без данък:11.90 лв.
Марка: C-THRU
Тоалетната вода C-THRU Joyful Revel е топло и чувствено ухание за силните и инициативни жени. Ароматът се отваря със свежа комбинация от подправки, която отвежда до изпълненото му с изкушаващи нотки на ванилия и орхидея сърце. Чувствеността му се подсилва от завладяващите нотки на амбър и сандалово ..
11.90 лв. 26.44 лв.
Без данък:11.90 лв.
Марка: STR8
Тоалетната вода STR8 FREAK е за мъжа, който има воля да изрази вътрешната си сила, прави нещата със страст и никога не се отказва, независимо от своето поле на изява. Ароматът завладява с връхните си нотки на бергамот, пипер и джинджифил. Средните нотки на градински чай, ананас и естрагон го правят..
8.67 лв. 19.28 лв.
Без данък:8.67 лв.
Марка: STR8
Тоалетната вода STR8 Live True е създадена за мъжа, който живее до краен предел и се наслаждава напълно на всеки един момент, съблазнявайки сетивата с фужерни и ароматично-дървесни нотки. Ароматът се отваря с ананасови и морски акорди, които предават усещането за свобода. Средните нотки на лавандула..
8.67 лв. 19.28 лв.
Без данък:8.67 лв.
Марка: LA RIVE
JB Swarovski Gentle Selection мъжка тоалетна вода . Ароматът се отваря със сочни, свежи и енергични цветно-плодови нотки, с сърдечна нотка пачули . Всичко това в съчетание с мъжествения синтез на ванилия, кехлибар, мускус и кедър...
20.27 лв. 45.03 лв.
Без данък:20.27 лв.
Марка: LA RIVE
La Rive Prestige Brown е силата на мъжествената елегантност, изразена в съблазнителните сетива на аромата от невероятната парфюмна вода за мъже. Ароматната композиция започва с плодови и морски нотки, към които се присъединява бергамот. Ароматът се разкрива с ухание на здравец, лавандула, ро..
8.31 лв. 18.47 лв.
Без данък:8.31 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)