Menu
Your Cart
5% ОТСТЪПКА.на всички продукти за нови клиенти.

Pearl Drops

Марка: Pearl Drops
Полираща паста за зъби за нежна и ефикасна ежедневна грижа и избелване. Помага за премахването на плаката и намалява натрупването на зъбен камък. С нежно действие и ниска абразивност. Използвайте 2 пъти дневно като обикновена паста за зъби. Съдържа натриев флуорид и натриев монофлуорофосфат (1450 p..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Марка: Pearl Drops
Клинично доказано избелва зъбите 5 пъти повече от обикновена паста за зъби. Клинично доказаната 4D Whitening System подсилва белотата и премахва петната по зъбите за естествено по-бяла усмивка. Съдържа активен кислород за подсилване белотата на зъбите. Нискоабразивните съставки за полиране на зъби..
6.89 лв.
Без данък:6.89 лв.
Марка: Pearl Drops
Формула с активен въглен, която прави зъбите видимо по-бели още след първата употреба и осигурява дълготраен избелващ ефект. Активният въглен е естествена съставка, известна със своите детоксикиращи и почистващи свойства, която отстранява нечистотиите по зъбите и в устата и предпазва от появата на п..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: Pearl Drops
Ефективно премахва потъмняването и плаката и помага за възстановяване на естествената белота на зъбите. Предотвратява натрупването на зъбен камък и предпазва зъбите от кариес. Освежава дъха. С нежно действие, подходяща за ежедневна употреба. Съдържа натриев флуорид (1100 ppm F)..
4.79 лв.
Без данък:4.79 лв.
Pearl Drops Coffee & Tea избелваща паста за зъби 50мл
Няма наличност
Марка: Pearl Drops
Премахва 3 пъти повече петна от кафе, чай и червено вино в сравнение с обикновена паста за зъби. Клинично доказаната 4D Whitening System подсилва белотата и премахва петната по зъбите за естествено по-бяла усмивка. Нискоабразивните съставки за полиране на зъбите и отстраняване на плаката спомагат ..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Pearl Drops Pro-White избелваща паста за зъби 50мл
Няма наличност
Марка: Pearl Drops
Избелва зъбите с до 4 тона за 3 седмици при ежедневна употреба. Клинично доказаната 4D Whitening System подсилва белотата и премахва петната по зъбите за естествено по-бяла усмивка. Съдържа професионалната съставка перлит, използвана от стоматолозите да осигури усещане за полирани зъби. С флуорид з..
6.89 лв.
Без данък:6.89 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)